Ratkaisukeskeinen valmennus
Mistä haluaisit tänään keskustella?

Ratkaisukeskeinen coaching yksilöille, ryhmille, tiimeille ja työyhteisöille

"Ratkaisun kannalta on yhdentekevää, mistä ongelma on peräisin." (Wittgenstein) 

"Tulevaisuudenkuva on selkiintynyt keskustelujemme edetessä."

Ratkaisukeskeinen valmennus - synnyttää tunteen mahdollisuuksista

Ratkaisukeskeinen valmennus on yksilölle tai ryhmälle tapa hakea suuntaa eteenpäin. Valmentaja auttaa kysymyksin ja keskustelua ohjaten valmennettavia löytämään omat voimavaransa ja etenemään kohti tavoitteitaan ja unelmiaan. Valmennus sopii erityisesti muutostilanteissa tai silloin, kun suunta tuntuu olevan hukassa.

Ratkaisukeskeinen lähestymistapa ja työote luo puitteet tulokselliselle työelämän taitojen kehittämiselle.

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa mielenkiinto suunnataan ihmisen ja ongelman välisen suhteeseen, eli siihen millä tavalla käsiteltävä asia on henkilölle ongelma, mikä siinä on hänelle merkityksellistä ja mitä hän haluaa sen tilalle. Yleensä asiakas tuntee ongelmansa riittävän hyvin suunnatakseen energiansa muutokseen johtavan ratkaisun rakentamiseen, kun hän saa kannustusta tähän. 

Ratkaisukeskeinen työskentelytapa mahdollistaa sen, että käsittelyssä päästään ongelman käsittelyn tasolta halutun tulevaisuuden rakentamiseen. 

  • Miten toivot, että asiat ovat jatkossa? Mitä haluat ongelman sijaan?
  • Jos huomenna asiat olisivat paremmin, mikä olisi toisin?

Valmennuksen kesto määrittyy asiakkaan tarpeen mukaan. Joskus voi riittää yksi kerta, toisinaan tarvitaan useampi kerta esim. 2-10 kertaa.

Valmennus voidaan pitää asiakkaan työpaikalla tai muualla hänen valitsemassaan paikassa tai Joensuussa työhuoneellani osoitteessa Nahkurinkatu 33.

Hinta määräytyy prosessin keston mukaan. Tutustu hintoihin tästä

Valmennus voidaan toteuttaa myös nettivalmennuksena asiakkaan alustalla tai Zoomilla.

Haluatko lähteä kanssani tutkimusmatkalle omaan itseesi ja työhösi? 

Valmennuksia työyhteisöille

Rakentavaa ja osallistavaa valmentamista työyhteisön strategisten tavoitteiden mukaiseen toimintaan. Innostavalla tiimivalmennuksella työyhteisölle strategian mukaiset tavoitteet, suunta ja toimintaa.

Tilaisuuteen osallistujat saavat kokemuksen siitä, että häntä kuunnellaan ja arvostetaan, olla valmentajana ja valmennettavina sekä keskustella itselleen merkittävästä aiheesta.

Voit olla yhteydessä alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.