Ajankohtaista

Ajanvarauskalenteri

Varaa aika varauskalenterista etänä tapahtuvaan maksuttomaan kartoituskeskusteluun (30 min) yksilötyönohjaukseen, yksilöcoachaukseen, johdon työnohjaukseen tai johdon coachingiin.

Jos haluat tavata toimistollani Joensuussa (Nahkurinkatu 33) tai jossakin muualla, kirjoita asiasta varauskalenterin viestikenttään, soita tai ota yhteyttä sähköpostilla.


VOIMAKEHÄ®-tutuksi -tutustumiskoulutus

VOIMAKEHÄ®-tutuksi -tutustumiskoulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistujat voimakehän taustaan ja mahdollisuuksiin sekä antaa oma kokemus voimakehän rakentamisesta.

VOIMAKEHÄ® -tutuksi! -koulutuksessa pääset tutustumaan

 • vahvuuksien merkitykseen elämässä ja työelämässä
 • laajaan vahvuusnäkemykseen voimakehän taustalla ja kuuteen vahvuuden lajiin
 • omien vahvuuksien tunnistamiseen VOIMAKEHÄ®-vahvuustyökalun avulla
 • voimakehän käyttöalueisiin ja mahdollisuuksiin

Koulutukseen osallistuja saa

 • ennakkomateriaalin
 • mahdollisuuden ottaa valokuvan omasta voimakehästään
 • koulutusmateriaalin pdf-muodossa

Lisätietoja

Lue lisää VOIMAKEHÄ® -konseptista täältä.

Tutustumiskoulutuksen voi tilata yllä kuvatussa muodossa työyhteisölle tai muulle vastaavalle kahden tunnin lähitoteutuksena. Myös etätoteutus on mahdollista.


Tutustu vahvuuksiisi VOIMAKEHÄ®-yksilö- tai ryhmävalmennuksessa

Kehity vahvuuksilla™ -ryhmävalmennus

Valmennuksen kesto on kahdeksan (8) kahden tunnin verkkotapaamista.

Valmennuskertojen välillä vahvuustyöskentelyä jatketaan syventävien välitehtävien avulla.

Valmennus alkaa keskiviikkona 25.8.2021 klo 14-16 ja päättyy 13.10. 

VOIMAKEHÄ® -profilointi ja valmennus

Voimakehäprofiloinnin™ hinta on 250,00 € / 2 tunnin ohjauskerta (sis. alv.), josta varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 20 €. Varaa aika täältä.

VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennus

VOIMAKEHÄ®-tuotetta ja konseptia voi työssään hyödyntää ja soveltaa ​VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennuksen suorittanut henkilö, joka on hankkinut VOIMAKEHÄ®-käyttölisenssin.


Johdon coaching alennettuun hintaan

Tarjoan johdon coachingia puoleen hintaan: 150,00 € + alv 24 % / 60 min.

Olen Siria sertifioitu tiimi ja johdon coach. Olen suorittanut vaaditun määrän laadukasta coaching-koulutusta eli hallitsen coachingin ydintaidot.

Voidakseni hakea seuraavaa tasoa - ICF ACC sertifiointia - tarvitsee minun tehdä vaadittava tuntimäärä asiakascoachingia, jolloin omaan käytännön työkokemusta. Olen jo tehnyt puolet vaadittavasta määrästä.
 


Uusi työnohjauksellinen etävertaisryhmä alkaa huhtikuussa!

Keskustelua, kuuntelua, kohtaamisia, vinkkejä, oivaltamista ja energiaa

Ryhmä alkaa 15.4.2021 klo 14. Ryhmän kesto on 6 x 90 min. 

Työnohjauksellinen vertaisryhmä on koulutetun työnohjaajan ohjaamaa työnohjauksellista ja koutsaavaa vertaisryhmätoimintaa asiantuntijatyötä tekeville mm. projektitoimijoille, esimiehille, yhdistystoimijoille tai yrittäjille. 

"Paikka ja aika, missä pääse juttelemaan työn haasteista ja jakamaan yhdessä itseen liittyviä asioita."
"Tulee kuulluksi, kuulee toisilta ja saa muilta osallistujilta näkökulmia."
"Työote on löytänyt uusia suuntia."
"On ollut mukava tutustua uusiin ihmisiin."
"Ohjaajan osallistaminen oli hyvää ja leppoisaa, ei liian ohjattua."
"Sai puhua vapaasti ja saa palautetta muilta."
"Maailma ei muuttunut, mutta se miten suhtautuu asioihin muuttui." 

Parhaimmillaan asiantuntijatyö, johtaminen ja yrittäminen on todella innostavaa, motivoivaa, energisoivaa ja tekijälleen merkityksellistä: kehittämistä ja tutkimista, ihmisten johtamista, mielenkiintoisia kokeiluja ja uuden oppimista.

Välillä taas työn merkitys ja tavoitteet voivat olla kateissa, voimavarat vähissä ja tuntuu, ettei oma osaaminen riitä vaativan työn hallintaan. Muiden samankaltaista työtä tekevien kokemusten kuulemisesta, yhteisestä jakamisesta ja oppimisesta saa uusia voimavaroja ja ideoita. Välillä on hyvä pysähtyä jäsentämään omaa työtään sekä ottaa aikaa ja tilaa oman työn tutkimiselle.

Työskentelytapa

Ryhmä kokoontuu Zoomissa.

Ryhmän työskentely perustuu jokaisen omiin ja yhdessä sovittuihin tavoitteisiin sekä ryhmässä esiin nostettujen hyvinvointiin, jaksamiseen, itsensä johtamiseen, johtamiseen, yrittämiseen ja työhön liittyvien teemojen käsittelyyn.

Ryhmään osallistuminen edellyttää itselle sopivaa avoimuutta, luottamuksellisuutta, toisten kuuntelua ja kunnioittamista sekä sitoutumista kuuteen kertaan.

Hinta

295,00 € / osallistuja (sis alv 24 %)

Hintaan sisältyy 6 x 90 min ohjausta ja materiaalit. Ryhmään otetaan 4-6 osallistujaa. Seuraavien kertojen ajat ja kokoontumisten tiheys sovitaan ensimmäisellä kerralla. Todennäköisesti ryhmän kesto on loka-marraskuulle, jos tapaamisia on kerran kuukaudessa ja kesällä on taukoa.

Ilmoittautuminen 11.4.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoja: Katja Kiiski, 050 4142005 tai katja@katjakiiski.com


Työnohjaus ja coaching - vaikuttavasti etänä

Etäohjaus on toimiva tapa saada työnohjausta tai coachingia puhelimella, Zoomilla, Teamsillä tai muulla etätyövälineellä. Etänä ohjaukseen voi yhdistää myös virkistävän kävelylenkin - kukin tahoillaan.

Olen työnohjaajana ja coachina ohjaustilanteessa kuuntelevana ja oivalluttavana täysin läsnä riippumatta etätyövälineestä. Tärkeintä on kuuntelun, keskustelun ja yhteisen pohtimisen synnyttämä luottamuksellinen ja turvallinen aika ja tila ohjattaville.

Etätyönohjaus ja coaching sopii yksilöille/työntekijöille, esimiehille ja johtajille, pienille ryhmille ja yrittäjille.

Etänä tehtävällä työnohjauksella ja coachingilla on merkittäviä hyötyjä:

 • työskentelyajan saa nopeasti!
 • sopii korona-aikaan
 • matkustamiseen ei mene aikaa
 • luonto kiittää
 • paikkakunnalla ei ole väliä

Lue lisää etäcoachingista ja etätyönohjauksesta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysy lisää - aloitetaan ensimmäinen etäohjaus vaikka jo huomenna! Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.


Tiimicoachingia työyhteisöille

Tiimin tai ryhmän coaching on tuloksellista työelämätaitojen kehittämistä, jossa coachataan tiimiä kohti sen yhteistä tavoitetta, kiinnitetään huomiota yksilöiden toimintaan ja annetaan siitä palautetta sekä pyritään tehostamaan tiimin jäsenten välistä yhteistyötä koulutetun coachin ohjauksessa.


TOTTI®-tukikeskustelu

Työpaikan Odottamattomien Tilanteiden TukI-keskustelu

Kun työssä tapahtuu jotain järkyttävää, normaali työn tekeminen häiriintyy. Ihmiset reagoivat ja kokevat yksilöinä ja yhteisöinä vahvoja tunteita, ja huhut ja kuulopuheet pääsevät valloilleen. 

TOTTI-keskustelussa tuetaan ja rakennetaan ryhmän selviämistapoja vaikean tilanteesta selviämiseen: sitä miten tuetaan itseä ja toista jatkamaan eteenpäin ja löytämään taas tapoja keskittyä työhön.

Lisätietoa TOTTI-keskustelusta.


Työnohjauksen työnohjaus - TOTO

Työnohjaajan oman ammatillisuuden ja jaksamisen tueksi työnohjaaja tarvitsee omaa työnohjauksen työnohjausta saadakseen mahdollisuuden tutkia, arvioida ja kehittää omaa työtään.

Olen käyttänyt työnohjauksen työnohjausta työnohjauskoulutukseni alkamisesta lähtien vuodesta 2009. Oma työnohjauksen työnohjaukseni on auttanut minua laajentamaan näkökulmaani yksittäisissä asiakastilanteissa, yrityksen kehittämisessä, oman työnohjaajaidentiteetin vahvistumisessa, jaksamisessa, työhön liittyvien tunteiden käsittelyssä ja hallinnassa sekä uusien ideoiden löytämisessä. Olen käyttänyt sekä lähi- että etätyönohjausta.

Tarjoan työnohjauksen työnohjausta lähi- ja etätapaamisina.
Työnohjaaja, ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteestasi.


Työnohjauksellinen vertaisryhmä asiantuntijoille

Työnohjauksellinen vertaisryhmä on koulutetun työnohjaajan ohjaamaa työnohjauksellista vertaisryhmätoimintaa asiantuntijatyötä tekeville mm. projektitoimijoille, esimiehille, yhdistystoimijoille tai yrittäjille jotka haluavat

 • vahvistaa omaa hyvinvointiaan, voimavarojaan ja itsensä johtamista ja
 • jakaa luottamuksellisesti kokemuksiaan muiden vertaistensa kanssa sekä
 • kehittää omaa työtään ryhmässä syntyvän ideoinnin ja yhteistyön kautta.

Ryhmän työskentely perustuu yhdessä sovittuihin tavoitteisiin ja ryhmässä esiin nostettujen hyvinvointiin, jaksamiseen, itsensä johtamiseen, johtamiseen ja työhön liittyvien teemojen käsittelyyn.

Paikka

Joensuussa Ääniavara, Louhostie 4 tai muu ryhmän toivoma paikka. Ryhmä voidaan aloittaa myös muualla Pohjois-Karjalassa.

Hinta
350,00 € / osallistuja (sis alv 24 %). Hintaan sisältyy 6 x 2 h ohjausta, materiaalit ja tarjoilut. Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa.

Tilaa ryhmä työyhteisöllesi tai verkostollesi!

Lue lisää alla olevasta esitteestä:


Lue lisää ratkaisukeskeisestä coachingista: