Nyt saatavilla työyhteisösovittelua

Konflikteja ei kannata lakaista maton alle. Jopa pitkään jatkuneet ja erittäin kompleksiset tilanteet on saatu ratkaistua työyhteisösovittelulla.

Toimivan työyhteisön tuntomerkki ei ole ongelmattomuus vaan se, miten ongelmia kyetään käsittelemään ja ratkomaan. Parhaimmillaan ongelmat ja ristiriidat ovat kaikille äärimmäisen hyvä mahdollisuus oppia ja kehittyä. Kun ristiriitoja käsitellään avoimesti keskustellen, kaikkien yhteistyötaidot ja vuorovaikutustaidot vahvistuvat.Mikä on sinun voimavyöhykkeesi?

Perustin yritykseni viisi vuotta sitten 1.3.2017. Yritykseni synttäreiden kunniaksi kutsun teidät tutustumaan tutkittuun tietoon perustuvaan laajaan vahvuusajatteluun, Voimakehään tiistaina 1.3.2022 klo 15-16.30.

Tilaisuus järjestetään Zoomissa. Ilmoittautumista ei tarvita. Lue lisää Facebooktapahtumasta, josta löytyy myös osallistumislinkki. Tervetuloa mukaan!

Kun ihminen toimii alueella, jossa luonteenvahvuudet, kyvyt, taidot ja osaaminen, kiinnostukset, resurssit ja arvot kohtaavat, toimii hän voimavyöhykkeellään. Voimavyöhykkeellään ihminen innostuu, onnistuu ja voi hyvin eli kukoistaa työssään ja elämässään. Monet ihmiset työskentelevät omien taitojensa ja osaamisensa alueilla, mutta työ ei ole yhteydessä heidän luonteenvahvuuksiinsa. Tätä ilmiötä kuvataan menestykseksi ilman täyttymyksen tunnetta, johon sisältyy riski uupua. (Mayerson 2015) 

HUOM! Voitte tilata kahden tunnin VOIMAKEHÄ® -tutuksi! -koulutuksen työyhteisöönne (lähi- tai etätoteutus).

Lue lisää Voimakehästä täältä.

Yhden kerran ratkaisukeskeinen keskustelu

Joskus yksi kerta on tarpeeksi. Kun jokin asia aiheuttaa voimakkaita tuntemuksia ja jää pyörimään mieleen, luottamuksellisesti puhuminen ulkopuolisen koulutetun työnohjaajan/koutsin kanssa usein auttaa selkeyttämään asiaa ja helpottaa tuntemuksia.

Eräs esihenkilöasiakas kertoi oppineensa kerrottuaan mieltään painaneesta asiasta ja tilanteestaan, että seuraavalla kerralla kannattaa puhua omalle esihenkilölleen aiemmin.

Yhden kerran ratkaisukeskeisessä keskustelussa saat rauhassa kertoa asiasi, tulet kuulluksi ja saat uusia näkökulmia. Työnohjaajana ja koutsina kuuntelen, kysyn ajatteluasi rikastavia kysymyksiä ja uskon, että sinulla on jo paras tieto tilanteestasi. Autan sinua tietämään! 

Lue lisää ratkaisukeskeisyydestä.

Voit varata ajan verkkokalenterista ja ostaa keskustelun verkkokaupasta.

Ajanvarauskalenteri

Varaa aika varauskalenterista etänä tapahtuvaan 

 • maksuttomaan kartoituskeskusteluun (30 min)
 • yhden kerran ratkaisukeskeiseen keskusteluun (60 min)
 • yksilötyönohjaukseen tai -coachaukseen (60 min)
 • johdon työnohjaukseen tai johdon coachingiin (60 min)
 • voimakehä-profilointiin (2 h) (Huom. Tämä on ensisijaisesti lähitapaaminen.)

Jos haluat tavata toimistollani Joensuussa (Nahkurinkatu 33) tai jossakin muualla, kirjoita asiasta varauskalenterin viestikenttään, soita tai ota yhteyttä sähköpostilla.

UUTTA! Voit nyt ostaa verkkokaupasta yhden kerran ratkaisukeskeisen keskustelun ja voimakehä-profiloinnin. 

Varaa aika ennen ostosta ajanvarauskalenterista tai ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. 


VOIMAKEHÄ®-tutuksi -tutustumiskoulutus

VOIMAKEHÄ®-tutuksi -tutustumiskoulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistujat voimakehän taustaan ja mahdollisuuksiin sekä antaa oma kokemus voimakehän rakentamisesta.

VOIMAKEHÄ® -tutuksi! -koulutuksessa pääset tutustumaan

 • vahvuuksien merkitykseen elämässä ja työelämässä
 • laajaan vahvuusnäkemykseen voimakehän taustalla ja kuuteen vahvuuden lajiin
 • omien vahvuuksien tunnistamiseen VOIMAKEHÄ®-vahvuustyökalun avulla
 • voimakehän käyttöalueisiin ja mahdollisuuksiin

Koulutukseen osallistuja saa

 • ennakkomateriaalin
 • mahdollisuuden ottaa valokuvan omasta voimakehästään
 • koulutusmateriaalin pdf-muodossa

Lisätietoja

Lue lisää VOIMAKEHÄ® -konseptista täältä.

Tutustumiskoulutuksen voi tilata yllä kuvatussa muodossa työyhteisölle tai muulle vastaavalle kahden tunnin lähitoteutuksena. Myös etätoteutus on mahdollista.


Tutustu vahvuuksiisi VOIMAKEHÄ®-yksilö- tai ryhmävalmennuksessa

Kehity vahvuuksilla™ -ryhmävalmennus

Valmennuksen kesto on kahdeksan (8) kahden tunnin verkkotapaamista.

Valmennuskertojen välillä vahvuustyöskentelyä jatketaan syventävien välitehtävien avulla.

Seuraava valmennus alkaa torstaina 17.3.2022 klo 17-19 ja päättyy kesäkuun alussa.

VOIMAKEHÄ® -profilointi ja valmennus

Voimakehäprofiloinnin™ hinta nyt vain 250,00 € / 2 tunnin ohjauskerta (sis alv 24 %).

VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennus

VOIMAKEHÄ®-tuotetta ja konseptia voi työssään hyödyntää ja soveltaa ​VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennuksen suorittanut henkilö, joka on hankkinut VOIMAKEHÄ®-käyttölisenssin.

Lisätietoja: Katja Kiiski, 050 4142005 tai katja@katjakiiski.com


Työnohjaus ja coaching - vaikuttavasti etänä

Etäohjaus on toimiva tapa saada työnohjausta tai coachingia puhelimella, Zoomilla, Teamsillä tai muulla etätyövälineellä. Etänä ohjaukseen voi yhdistää myös virkistävän kävelylenkin - kukin tahoillaan.

Olen työnohjaajana ja coachina ohjaustilanteessa kuuntelevana ja oivalluttavana täysin läsnä riippumatta etätyövälineestä. Tärkeintä on kuuntelun, keskustelun ja yhteisen pohtimisen synnyttämä luottamuksellinen ja turvallinen aika ja tila ohjattaville.

Etätyönohjaus ja coaching sopii yksilöille/työntekijöille, esimiehille ja johtajille, pienille ryhmille ja yrittäjille.

Etänä tehtävällä työnohjauksella ja coachingilla on merkittäviä hyötyjä:

 • työskentelyajan saa nopeasti!
 • sopii korona-aikaan
 • matkustamiseen ei mene aikaa
 • luonto kiittää
 • paikkakunnalla ei ole väliä

Lue lisää etäcoachingista ja etätyönohjauksesta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysy lisää - aloitetaan ensimmäinen etäohjaus vaikka jo huomenna! Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.


Tiimicoachingia työyhteisöille

Tiimin tai ryhmän coaching on tuloksellista työelämätaitojen kehittämistä, jossa coachataan tiimiä kohti sen yhteistä tavoitetta, kiinnitetään huomiota yksilöiden toimintaan ja annetaan siitä palautetta sekä pyritään tehostamaan tiimin jäsenten välistä yhteistyötä koulutetun coachin ohjauksessa.


TOTTI®-tukikeskustelu

Työpaikan Odottamattomien Tilanteiden TukI-keskustelu

Kun työssä tapahtuu jotain järkyttävää, normaali työn tekeminen häiriintyy. Ihmiset reagoivat ja kokevat yksilöinä ja yhteisöinä vahvoja tunteita, ja huhut ja kuulopuheet pääsevät valloilleen. 

TOTTI-keskustelussa tuetaan ja rakennetaan ryhmän selviämistapoja vaikean tilanteesta selviämiseen: sitä miten tuetaan itseä ja toista jatkamaan eteenpäin ja löytämään taas tapoja keskittyä työhön.

Lisätietoa TOTTI-keskustelusta.


Työnohjauksen työnohjaus - TOTO

Työnohjaajan oman ammatillisuuden ja jaksamisen tueksi työnohjaaja tarvitsee omaa työnohjauksen työnohjausta saadakseen mahdollisuuden tutkia, arvioida ja kehittää omaa työtään.

Olen käyttänyt työnohjauksen työnohjausta työnohjauskoulutukseni alkamisesta lähtien vuodesta 2009. Oma työnohjauksen työnohjaukseni on auttanut minua laajentamaan näkökulmaani yksittäisissä asiakastilanteissa, yrityksen kehittämisessä, oman työnohjaajaidentiteetin vahvistumisessa, jaksamisessa, työhön liittyvien tunteiden käsittelyssä ja hallinnassa sekä uusien ideoiden löytämisessä. Olen käyttänyt sekä lähi- että etätyönohjausta.

Tarjoan työnohjauksen työnohjausta lähi- ja etätapaamisina.
Työnohjaaja, ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteestasi.


Työnohjauksellinen vertaisryhmä asiantuntijoille

Työnohjauksellinen vertaisryhmä on koulutetun työnohjaajan ohjaamaa työnohjauksellista vertaisryhmätoimintaa asiantuntijatyötä tekeville mm. projektitoimijoille, esimiehille, yhdistystoimijoille tai yrittäjille jotka haluavat

 • vahvistaa omaa hyvinvointiaan, voimavarojaan ja itsensä johtamista ja
 • jakaa luottamuksellisesti kokemuksiaan muiden vertaistensa kanssa sekä
 • kehittää omaa työtään ryhmässä syntyvän ideoinnin ja yhteistyön kautta.

Ryhmän työskentely perustuu yhdessä sovittuihin tavoitteisiin ja ryhmässä esiin nostettujen hyvinvointiin, jaksamiseen, itsensä johtamiseen, johtamiseen ja työhön liittyvien teemojen käsittelyyn.

Paikka

Joensuussa Ääniavara, Louhostie 4 tai muu ryhmän toivoma paikka. Ryhmä voidaan aloittaa myös muualla Pohjois-Karjalassa.

Hinta
350,00 € / osallistuja (sis alv 24 %). Hintaan sisältyy 6 x 2 h ohjausta, materiaalit ja tarjoilut. Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa.

Tilaa ryhmä työyhteisöllesi tai verkostollesi!

Lue lisää alla olevasta esitteestä:


Lue lisää ratkaisukeskeisestä coachingista: