Tyhytoiminta

Tyhytoiminta voi olla osana työyhteisön kehittämispäivää tai oma erillinen valmennus, koulutus tai työpaja - myös etänä

"Erityisen hyviä olivat ryhmäharjoitukset, joista jäi ajattelemisen aihetta ja palautti mieleen oikeita toimintatapoja ihmisten kohtaamiseen sekä harjoitus, jossa istuttiin selin kahteen muuhun kollegaan ja sai kuulla positiivista palautetta itsestään ja omasta työstään."

Tyhytoiminnassa käytetään osallistavia ratkaisukeskeisiä ja dialogisia menetelmiä, joiden avulla lisätään me-henkeä ja vuorovaikutuksellisuutta.

Laaja vahvuusajattelu, VOIMAKEHÄ®-työpaja on koettu hyvin voimauttavana ja ajatuksia herättävänä. Se perustuu humanistiseen ja positiiviseen psykologiaan. Voimakehä on menetelmä, jolla tunnistetaan jokaisen omat ja koko tiimin/työyhteisön vahvuudet (luonteenvahvuudet, arvot, taidot ja osaaminen, kyvykkyydet, kiinnostuksen kohteet ja resurssit).

Sopua työyhteisöihin -valmennus pohjautuu edellä mainitun lisäksi restoratiivisuuteen

Vireysvalmennus (NPTI)® on tutkimusnäyttöön ja kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen sekä traumaosaamiseen perustuva menetelmä, jonka teemoja voidaan käyttää työyhteisöjen kanssa muun muassa auttamaan ihmisiä tunnistamaan ja säätämään vireystilaansa mahdollisimman sujuvasti sekä parantamaan palautumistaan. Kahden tunnin työpajan teemoina voisivat olla seuraavat: Miksi on tärkeää säädellä hermoston vireystilaa ja palautumista? Mitä vireystilat ovat? Miten vireystiloja säädellään?

Jokainen tilaisuus räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Alla on esimerkkejä tyhytoimintaan sopivista sovellettavista valmennuksista ja työpajoista:

Tarjolla on lisäksi voimauttavan valokuvan periaatteisiin perustuvia valmennuksia tai työpajoja. 

Työhyvinvointipäivät räätälöidään tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.