Työnohjauksellinen vertaisryhmä
"Kyllä, hyvin toimii!"

Työnohjauksellinen vertaisryhmä

Keskustelua, kuuntelua, ideoita, oivaltamista ja energiaa!

Seuraava ryhmä alkaa torstaina 5.11.2020 klo 14-15.30.
Ryhmä kokoontuu Zoomilla kuusi kertaa.

Työnohjauksellinen vertaisryhmä on koulutetun työnohjaajan ohjaamaa työnohjauksellista ja koutsaavaa vertaisryhmätoimintaa asiantuntijatyötä tekeville mm. projektitoimijoille, esimiehille, yhdistystoimijoille tai yrittäjille jotka haluavat:

  • vahvistaa omaa hyvinvointiaan, voimavarojaan ja itsensä johtamista,
  • jakaa luottamuksellisesti kokemuksiaan muiden vertaistensa kanssa sekä
  • kehittää omaa työtään ryhmässä syntyvän ideoinnin ja yhteistyön kautta.

Aikaa ja tilaa oman työn tutkimiseen ja jäsentämiseen

Parhaimmillaan asiantuntijatyö ja yrittäminen on todella innostavaa, motivoivaa, energisoivaa ja tekijälleen merkityksellistä: kehittämistä ja tutkimista, mielenkiintoisia kokeiluja ja uuden oppimista. Välillä taas työn merkitys ja tavoitteet voivat olla kateissa, voimavarat vähissä ja tuntuu, ettei oma osaaminen riitä vaativan työn hallintaan. 

Muiden samankaltaista työtä tekevien kokemusten kuulemisesta, yhteisestä jakamisesta ja oppimisesta saa uusia voimavaroja ja ideoita. Välillä on hyvä pysähtyä jäsentämään omaa työtään sekä ottaa aikaa ja tilaa oman työn tutkimiselle.

Työskentelytapa

Ryhmän työskentely perustuu jokaisen omiin ja yhdessä sovittuihin tavoitteisiin sekä ryhmässä esiin nostettujen hyvinvointiin, jaksamiseen, itsensä johtamiseen, johtamiseen, yrittämiseen ja työhön liittyvien teemojen käsittelyyn.

Ilmoittautuminen 30.10. mennessä alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.

Hinta

290,00 € / osallistuja (sis alv 24 %)

Hintaan sisältyy 6 x 90 min ohjausta. Ryhmään otetaan 4-6 osallistujaa. Seuraavien kertojen ajat ja kokoontumisten tiheys sovitaan ensimmäisellä kerralla.

Ilmoittautumislomake