Dialogitaitoja työyhteisöille

Työyhteisöille on mahdollista räätälöidä oma koulutus. 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva koulutus. 


Dialogitaitoja työyhteisöille koulutuksessa opitaan dialogisuuden periaatteita ja perehdytään vuoropuhelun ohjaamiseen Sitran Erätauko-hankkeessa kehitetyillä Erätauko-työkaluluilla.
 
Imatra 
Aika: torstai 21.11.2019 klo 16.30-20.30
Paikka: Nyt Ratkes, Tainionkoskentie 68, 2 krs (sisäänkäynti Tainionkoskentien puolelta)

Joensuu
Aika: torstai 6.2. klo 16.00-20.00
Paikka: Ääniavara Oy, Louhostie 4 

Mitä on dialogi? Tiedätkö, mikä Sitran kehittämä Erätauko on?

Tule oppimaan dialogisuuden perusperiaatteita, Erätauko-menetelmän taustaa sekä dialogin suunnittelua ja vetämistä.

Erätauko-koulutuksen tavoitteena on lisätä dialogiin perustuvien osallisuuskäytäntöjen suunnittelu- ja toteutusosaamista sekä kyvykkyyttä rakentavaan keskusteluun suomalaisessa yhteiskunnassa.
Erätauko on tapa käynnistää ja käydä rakentavaa keskustelua. Erätauko auttaa tuomaan yhteen eri lähtökohdista tulevia ihmisiä tasavertaiseen kohtaamiseen ja merkitykselliseen dialogiin. Erätauko-keskustelu auttaa syventämään ymmärrystä erilaisista aiheista ilman pakkoa yksimielisyyteen tai nopeisiin ratkaisuihin. Samalla rakennetaan luottamusta ja osallisuuttayhteisöön.

Erätauko-toimintamalli sisältää työkaluja keskusteluiden suunnitteluun, ohjaamiseen ja vaikuttavuuteen. Työkalujen avulla on mahdollista kutsua paikalle heidätkin, jotka jäävät herkästi keskusteluiden ulkopuolelle. Erätauko-työkalut ovat kaikkien avoimesti käytettävissä osoitteessa www.eratauko.fi.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu Erätauko-toimintamallista ja dialogin fasilitoinnista kiinnostuneille.

Erätauko-koulutuksessa:

  • Määritellään dialogin tarve itselle, omalle organisaatiolle ja yhteiskunnalle laajemmin ja opitaan dialogisuuden periaatteita.
  • Tutustutaan Erätauko-toimintamalliin ja työkaluihin.
  • Suunnitellaan ja harjoitellaan rakentavien keskustelujen vetämistä.

Kouluttajana toimii työyhteisökehittäjä, työnohjaaja, kouluttaja, YTM Katja Kiiski. Lue tarinani.

Koulutuķseen mahtuu 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kaikki halukkaat eivät mahdu, järjestetään myöhemmin toinen koulutus.

Koulutuksen hinta: 85,00 € (hintaan sisältyy alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy materiaalit ja tarjoilut. 

Ilmoittautuminen Imatran koulutukseen  14.11. mennessä ja Joensuun koulutukseen 31.1. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Koulutus laskutetaan etukäteen heti ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa 14.11.2019 (Imatra) ja 31.1.2020 (Joensuu) saakka maksutta. Tämän jälkeen peruuttaneilta laskutetaan 50 % koulutuksen hinnasta.

Lisätietoja: katja@katjakiiski.com tai 0504142005